O portalu

O portalu

Unapređenje znanja i vještina te kontinuiran rad na vlastitom usavršavanju, temelj je uspješnosti svakog čovjeka. Ta činjenica je bila i naša ideja vodilja u kreiranju ove jedinstvene web platforme, koja će našim korisnicama zasigurno omogućiti da na jednostavan i efikasan način unaprijede svoja znanja, vještine i vlastite kompetencije.

 

Profesor.ba je idealan partner za sve one koji žele učiti, ali i za stručnjake koji žele prenijeti svoja znanja.

 

Jedinstvene metodologije naših vrhunskih instruktora, koji su prošli vrlo opsežan i strog proces selekcije, garantuju brzo i kvalitetno usvajanje željenih znanja i vještina.

 

Na našoj web platformi možete pronaći instrukcije iz svih oblasti, od školskih predmeta za osnovne i srednje škole i fakultete, do poslovnih edukacija i vještina, te usavršavanja svjetskih jezika, IT disciplina, dizajna, umjetnosti itd.

 

ZAŠTO PROFESOR.BA?

 

Naša web platforma je praktičan vodič, kako za učenike i studente, tako i poslovne ljude, freelancare, umjetnike i sve zainteresirane.

 

Naš cilj je da objedinimo obrazovanje na jednom mjestu, kako bi svima znanje bilo dostupno, jer znanje naših korisnika je i naše znanje.  Zato, Profesor.ba predstavlja jedinstveno mjesto gdje možete pronaći sve shodno vašim potrebama.

 

Bez obzira da li želite instrukcije iz određenih oblasti ili sami želite pružati usluge instrukcija, na pravom ste mjestu.

 

Potrebno je samo da se registrujete!

 

 

POSEBNE USLUGE:

 

Profesor.ba može na efikasan način olakšati poslodavcima proces pronalaska novih uposlenika. Shodno našoj raspoloživosti podataka i osoba koje su u potrazi za poslom ili su otvoreni za nove opcije, te uz saglasnost istih, možemo vam organizirati poslovni razgovor sa željenim kandidatima.